Veelgestelde vragen

Mensen twijfelen nog al eens voordat ze contact opnemen met een makelaar. Dat gaat geld kosten en dat is een drempel. Helemaal niet nodig, wij bijten niet. Bel ons gerust voor een vrijblijvend antwoord op uw vrijblijvende vraag.

Neem contact op

Vrijblijvender (=kostelozer) kunnen we het niet maken.

Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die wel vragen. Dit zijn de drie meest gestelde vragen:

Aankoop

De meeste mensen trekken de benodigde koopsom niet uit hun achterzak. Dat betekent dat de financiering bepalend is voor de mogelijkheid om uw dromen te verwezenlijken.

Aangezien de overheid na de crisis van 2008 maatregelen heeft genomen, die de mogelijkheden om te financieren beperken, is een goed en actueel advies van een expert noodzakelijk om op voorhand een duidelijk beeld te hebben van de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot financiering. Daarbij zijn de continue wijzigende regels en de steeds kleinere rol van banken met betrekking tot financiering belangrijke redenen om zeer zorgvuldig te zijn bij het maken van een keuze voor uw financieel adviseur.

Onderhandelingen

Multi Makelaars werkt volgens een geheel eigen systeem. Iedere makelaar die onder het Multi Makelaars label werkt is zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat zij van nature harder lopen dan een makelaar met een loondienstbetrekking. U mag ons dus altijd bellen, ook ´s avonds en in het weekend.

Verkoop

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Ook wij kunnen niet in de toekomst kijken.

Op basis van onze ervaring en kennis van de markt kunnen wij wel een redelijke inschatting maken van een prijs die een woning zou moeten kunnen opleveren. Die leidraad is nodig om te berekenen of uw doel reeel bereikbaar is op de korte termijn.

Wat de woning uiteindelijk oplevert is wat de koper er maximaal voor over heeft. En dat weten we niet op voorhand. Dat betekent dus dat dit zowel meer als minder dan de inschatting van de makelaar kan zijn.

Om het optimale resultaat te realiseren heeft RE/MAX een geheel eigen concept ontwikkeld , wat al sinds 1973 succesvol wordt toegepast.