Beschrijving

Een 2-onder-1 kap woning in het centrum van Zwanenburg met eigen parkeergelegenheid en inpandige schuur. Deze woning heeft de mogelijkheid tot 6 slaapkamers! Deze prachtige en ruime woning is instap klaar. De woning is voor een groot deel gerenoveerd en straalt luxe en zeer goede smaak uit. Er zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Bij binnenkomst wordt u direct verrast door de prachtige marmeren vloer. Er zijn 2 ingangen bij binnenkomst. De ene ingang is voor de prachtige hal en de andere ingang is een binnenruimte waar u de scooter of fiets inbraakveilig en droog kunt stallen. De hal loopt verder in een zitgelegenheid waar u uw ontbijt kunt nuttigen. De gehele hal heeft een ruime dag verlichting door de extra lichtkoepels, maar ook in de avond is het hier goed toefen. Tenslotte komt u uit in een prachtige en volledig moderne keuken die voorzien is van alle benodigde elektrische apparatuur. Vanuit de keuken komt u in een strakke en onderhoudsvrije tuin op het zuiden waar u heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin zijn 2 elektrische zonweringen die voorzien zijn van nieuw doek. De buitenschuur in de tuin is voorzien van elektra en verwarming. Op de begane grond is tevens nog een toilet met fontein. De gehele begane grond, met uitzondering van de woonkamer, heeft vloerverwarming. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
De woon/zitkamer bevindt zich parallel aan de hal en wordt gescheiden door gloednieuwe stalen deuren met glaspartij. Deze ruimte is voorzien van een grote moderne inbouwhaard op gas die garant staat voor heel wat heerlijke avonden! Vanuit de woonkamer komt u uit op de tuin middels een schuifpui.
De woning beschikt over een Verisure alarminstallatie en buitenverlichting. De gehele woning is Schiphol geïsoleerd.
Op de eerste etage vindt u de badkamer. Deze heeft de beschikking over een douche en toilet. De badkamer grenst aan de 2e slaapkamer. Er is een mogelijkheid om hier een uitbouw te realiseren waarmee de badkamer en de 2e slaapkamer vergroot zouden kunnen worden of er kan gekozen worden voor een extra slaapkamer. De aanbouw hiervoor is reeds gerealiseerd. Tenslotte vindt u op de 1e etage een riante master bedroom die voorzien is van airco. Deze master bedroom bestond eerst uit 2 slaapkamers.
Op de 2e etage is de zolderverdieping die thans fungeert als kantoorruimte. Op deze etage kunnen 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Er zijn vorig jaar 2 dakkapellen gebouwd op de zolderetage.
De gehele eerste en tweede etage is voorzien van lichtkleurig laminaat.

Zwanenburg is een gezellig dorp wat gelegen is tussen Haarlem en Amsterdam, aan de rand van de Gemeente Haarlemmermeer. Haarlem en Amsterdam zijn makkelijk bereikbaar in slechts 10 minuten per auto. Deze steden zijn ook bereikbaar met het openbaar vervoer. De woning ligt op korte loopafstand van enkele minuten van het NS treinstation Halfweg/Zwanenburg. Tevens bevindt de woning zich op korte loopafstand van de lange winkelstraat van Zwanenburg. In deze winkelstraat is een ruime diversiteit aan winkels te vinden. Zwanenburg zelf is voorzien van een aantal goede basisscholen. Daarnaast is er een ruime keuze in sport- en recreatieverenigingen. Er is meer dan voldoende groenvoorziening in Zwanenburg. Tenslotte zijn onlangs de deuren geopend van een geheel nieuw winkelconcept: The Style Outlet. Hier vindt u 115 luxe kledingzaken met tal van horeca bedrijven. The Style Outfit is te vinden op het voormalige terrein van Sugar City oftewel de oude Suikerfabriek. The Style Outlet is op 10 minuten loopafstand van de woning te vinden.

Indeling

Via de entree komt u in de ruime hal met prachtige marmeren vloertegels. Direct bij de entree is een inpandige ruimte waar een scooter of fietsen in gestald kunnen worden. De gang is verlicht door de grote lichtkoepels. Halverwege de gang is een eethoek gesitueerd. De gang komt uit in de moderne keuken met inbouwapparatuur en meer dan voldoende bergruimte. Vanuit de keuken komt u uit in de achtertuin. Via de nieuwe stalen glasdeuren in de gang komt u in de woonkamer en achterste woonkamer. De woonkamer is voorzien van een grote gashaard. De achterste woonkamer grenst aan de tuin en de tuin is via een schuifpui bereikbaar. Tenslotte is er op de begane grond een modern toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste etage is de riante master bedroom met balkon en airco. Op deze etage is nog een tweede slaapkamer. Tenslotte treft u op deze etage de badkamer aan met douche en toilet. De tweede slaapkamer en de badkamer grenzen aan elkaar en komen uit op een stuk plat dak waar een mogelijkheid is tot uitbouwen. Hierdoor zou er een grotere slaapkamer of badkamer gerealiseerd kunnen worden. Met de vaste trap komt u uit op de 2e etage.

Tweede verdieping

Op de 2e etage is een zeer ruime  zolderverdieping die thans fungeert als kantoorruimte. Op deze etage zouden 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Er zijn vorig jaar 2 dakkapellen gebouwd op de zolderetage.
De gehele tweede etage is voorzien van lichtkleurig laminaat.

Tuin

De ruime onderhoudsvrije tuin is gelegen op het zuiden. In de tuin zijn 2 elektrische zonweringen die voorzien zijn van nieuw doek. De buitenschuur in de tuin is voorzien van elektra en verwarming. De tuin kan worden betreden via de keuken of via de woonkamer.

Bijzonderheden

Vraagprijs: € 540.000,- k.k.
Oplevering: in overleg maar kan snel gerealiseerd
Woonoppervlak: 158m2
Inhoud: 564m3
Gebruik gemaakt van alleen hoogwaardige materialen
Op begane grond deels vloerverwarming
Mogelijkheid tot uitbouw
Eigen parkeerplek
Inpandige bergruimte voor scooter/fiets
Volledig Schiphol geïsoleerd
Centrale ligging

Kenmerken