Beschrijving

Koop nu deze woning met een interessante en substantiële cash back actie!

Op Duinresort Dunimar in Noordwijkerhout zijn maar weinig woningen met deze ligging en dit uitzicht. Wat een prachtig gelegen vierpersoons recreatiewoning op eigen grond, met een vrije hoekligging, aan het water en een prachtig vergezicht over de bollenvelden.  De woningen op Duinresort Dunimar zijn een uitstekende belegging met een goed rendement, waar je bovendien ook volledig ontzorgd wordt als eigenaar door Roompot Vakanties. Iedere maand wordt netjes een goede huuropbrengst bijgeschreven en verder heb nergens omkijken naar. Dat willen we toch allemaal?

De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden, met lopende huuropbrengsten. Dus rendement vanaf dag 1. In de VVE is een uitstekende reserve aanwezig voor het langetermijn onderhoud van de woningen binnen en buiten en het onderhoud van het park zelf. Verder verwerf je met de aankoop van deze fraaie vierpersoons (woonkamer, open keuken, badkamer, berging, 2 slaapkamers  toilet en nog een berging) recreatiewoning op Duinresort Dunimar nog een aantal verrassende extra bonussen. Heb je interesse in geld terug acties, neem dan vooral even telefonisch contact met ons op, dan lichten wij dit graag toe. 

De woningen op Dunimar zijn zeer degelijk. De traditioneel gebouwde woningen met een mediterrane uitstraling hebben een onderheide fundering, isolerende beglazing, spouwmuren, vloer- en dakisolatie en ze zijn, zoals eerder vermeld, compleet ingericht. Die inrichting heeft overigens recent een ingrijpende luxe upgrade gehad. 

Een oude vastgoedwijsheid luidt : bij vastgoed zijn drie dingen heel belangrijk: 1. locatie 2. locatie en 3. locatie. 
Welnu: Duinresort Dunimar is gelegen midden in een duingebied, maar dicht bij uitvalswegen. In de directe omgeving bevinden zich onder anderen de duinen en het Noordzeestrand, het Oosterduinse meer, natuurreservaat de Amsterdamse waterleidingduinen (34 mio m2 aaneengesloten natuurgebied) , de Keukenhof, golfbaan Tespelduin, Europa´s grootste speeltuin de Linnaeushof en een zweefvliegveld. Maar dat is nog lang niet alles, want Noordwijk, Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam liggen binnen een straal van 25 minuten. Kortom, een meer dan perfecte locatie. 

Een bezichtiging is natuurlijk de beste manier om een goede indruk van de woning te krijgen. Bel ons voor een afspraak, dan zien we u snel op Duinresort Dunimar in Noordwijkerhout voor een bezichtiging!

Kenmerken