Beschrijving

Geen foto´s maar een gelukskoffer?? 
Ja inderdaad, want de aankoop van deze fraaie vierpersoons (woonkamer, open keuken, badkamer,berging, 2 slaapkamers  toilet en nog een berging) recreatiewoning op Duinresort Dunimar vertoont gelijkenissen met een gelukskoffer. Maar dan verklappen we op voorhand wel een beetje wat er in de koffer zit, dat maakt het nog aantrekkelijker. We leggen het graag in het kort nader uit. 

Als belegger bent u minder geinteresseerd in foto´s , maar meer in een degelijke investering met een goed rendement. De woningen op Dunimar zijn degelijk, zeer degelijk (nou vooruit we doen er één foto bij om dit te laten zien). De traditioneel gebouwde woningen met een mediterrane uitstraling hebben een fundering op staal, dubbel glas, spouwmuren en ze zijn compleet ingericht. Kortom een volledig geïsoleerde degelijke investering. Dat is dus iets anders dan een verplaatsbaar chalet, wat in deze omgeving vergelijkbaar tot duurder geprijsd is.

Waarom is deze woning dan zo aantrekkelijk geprijsd? Dat is een lang verhaal en heeft te maken met de historie van de bouw van Dunimar die teruggaat tot 1998 en voert van zandhagedissen via de grote economische crisis van 2008 tot vandaag. Het gevolg van deze lange historie is de huidige situatie, waarbij uiteraard het rendement bepalend is voor de marktwaarde van de woningen. De actuele aantrekkelijke marktwaarde.

Terug naar de gelukskoffer, uw gelukskoffer! De nabije toekomst ziet er zeer veelbelovend uit. De VVE Dunimar heeft door de uitzonderlijke omstandigheden bij de ontwikkeling van het park een zeer ondernemende rol gespeeld. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een aantal lucratieve deals in de pijplijn: Ten eerste een switch naar een veel scherpere verhuurbemiddelingsovereenkomst met een andere verhuurbeheer maatschappij per begin 2021 (hogere opbrengst én lagere provisie). Ten tweede een aantal zakelijke overeenkomsten met substantiële financiële baten in de nabije toekomst. En ten derde, als gevolg van de uiteindelijke afbouw van het park een nivellerende verlaging van de maandelijkse kosten per woning.

Daarnaast is het mogelijk om de woning op korte termijn over te dragen. Als dat voor 31 december gebeurt scheelt dat immers hoogstwaarschijnlijk 6% extra overdrachtsbelasting. Deze belegging rendeert vanaf dag 1, want de verhuur is up and running.

Dit alles zit in de gelukskoffer, genoeg voor een spectaculair rendement in de toekomst en dus een mooie waardestijging. 
Maar er is nog uiteraard nog meer...
Wilt u weten wat dit is, bel dan snel Multi Makelaar Gerard Kampijon voor nog uitgebreidere informatie.

Kenmerken