Beschrijving

Dit fraaie appartement is gelegen in de wijk Sinnevelt in Haarlem. Dit 2 kamer appartement (voorheen 3 kamers) heeft een woonoppervlakte van iets meer dan 65 m2 en is gebouwd in 1961. Ook beschikt dit appartement over 2 balkons en er is een zeer ruime berging aanwezig. De woning is gelegen op de tweede woonlaag en heeft als hoek appartement een prachtig uitzicht.

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Er is geen parkeervergunning vereist en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Haarlem. Er zijn vele winkels in de directe omgeving. De bushalte is om de hoek waardoor u binnen 10 minuten op Haarlem station kunt zijn. Daarnaast is de Haarlemse Randweg om de hoek waardoor u binnen 15 minuten in Amsterdam bent. Tenslotte zit het Schoterbos op loopafstand waar u heerlijk kunt wandelen.

De VVE is financieel zeer gezond en het onderhoud aan dit complex is goed.

Indeling

Aan de buitenzijde van dit appartementencomplex komt u via een trapje naar de voordeur van het complex. Daarna kunt u naar beneden gaan waar de ruime berging zit en tevens een plaats waar de fietsen gestald kunnen worden. Via de trap loopt u naar het appartement op de tweede woonlaag.

Tweede verdieping

Tweede woonlaag
Entree met hal en gang. Een zeer ruime en lichte woonkamer van bijna 35 m2 met een balkon op het zuiden. Daarnaast een slaapkamer van ruim 12 m2, een keuken met balkon op het oosten. Tenslotte nog een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Balkon

Balkon
Er is 1 balkon op het zuiden en 1 balkon op het oosten

Tuin

Bij dit appartementencomplex zit een gemeenschappelijke grote tuin op het zuiden.

Bijzonderheden

- Servicekosten 126 euro per maand (incl voorschot verwarming (met verrekening), opstalverzekering, schoonmaak en onderhoud gebouw enz.)
- Zeer ruime berging en gemeenschappelijke stalling voor fietsen
- Energielabel D
- Twee balkons; 1 op het zuiden en 1 op het oosten
- Gemeenschappelijke grote tuin op het zuiden
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen (met isolerende beglazing)
- CV-blokverwarming en zeer recent (sept. 2022) zijn er nieuwe ketels geplaatst
- Vrij parkeren
- Centrale ligging
- Oplevering in overleg

Kenmerken